Fr

BRANDS

Brussels Airlines verbindt de wereld met Tomorrowland

Donderdag 14 Juli 2022

Brussels Airlines verbindt de wereld met Tomorrowland

Na twee jaar onderbreking brengt Brussels Airlines bijna 25.000 festivalgangers uit meer dan 130 nationaliteiten naar Tomorrowland in Boom. Dat vertegenwoordigt een totaal van 350 (!) vluchten, waarvan tien vluchten worden omgevormd tot exclusieve #TMLpartyflights met een live dj-set op tien kilometer hoogte.

De eerste partyflight steeg op 13 juli op in Oslo. De Amara, een Airbus A320 gewijd aan Tomorrowland, bracht de eerste festivalgangers naar ons land. Het toestel is aan de buitenkant beschilderd met een gigantische adelaar. Binnenin worden de liefhebbers ondergedompeld in de Tomorrowland sfeer dankzij sfeerverlichting en een Bose-muziekinstallatie.

Brussels Airport bracht de sfeer van het festival ook in zijn aankomst- en vertrekhal. Sinds half juni prijkt er op de curb, de zone tussen de vertrekhal en de parking een Tomorrowland wereldbol die ’s avonds licht geeft en ronddraait.

Op maandag 18 en 25 juli, alsook op 1 augustus, zullen er dj’s draaien in de luchthaven tussen 6 uur en 20 uur. Daarnaast zal er in juli ook kledij verkocht worden van Dimitri Vegas & Like Mike in de Fashion Boutique; ook Anouk Matton passeert langs de kassa. Haar cosmetica wordt tijdelijk verkocht in de Aelia Duty Free shop.

Archief / BRANDS