Fr

MEDIA

HLN versterkt videocontent met HLN Originals

Donderdag 7 Juli 2022

HLN versterkt videocontent met HLN Originals

Omdat videocontent een almaar grotere rol speelt in consumptie van online nieuwsmerken en aansluitend bij zijn andere berichtgeving, pakt HLN voortaan uit met HLN Originals. Elke vrijdag wordt aldus in de app van HLN een nieuwe aflevering gepresenteerd van specifiek voor het merk ontwikkelde exclusieve human intrest videoreeksen en journalistieke documentaires met een reality check in de meest uiteenlopende werelden: van sterrenrestaurants tot het leven zoals het is als escorte.
 
De format wordt gelanceerd met ‘Het Vakantiehuis’, een reeks waarin Birgit Van Mol het zomerverblijf van acht bekende Vlamingen bezoekt.
 
“Videocontent is onmisbaar in de digitale nieuwsmix, zeker als we een breed en dus ook jong publiek beter en beter willen bedienen”, aldus Licholas Lataire, directeur News City. “We merken dat er nog veel groeimarge is qua video. Het is ook een kans om nieuwe, journalistieke werelden te openen. Door een vaste afspraak te maken op vrijdag, willen we de kijker met meer regelmaat bedienen. De variatie aan onderwerpen bewijst dat dit een vertelvorm is met nog veel groeikansen.”

Archief / MEDIA