Fr

PEOPLE

Sam De Win benoemd tot executive creative director van iO

Donderdag 7 Juli 2022

Sam De Win benoemd tot executive creative director van iO

Sam De Win (foto) die sinds 2017 creative director was bij Prophets (vandaag onderdeel van iO) werd benoemd tot executive creative director voor de vier campussen van de groep in België (Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals). Zijn prioritaire missie? Zorgen voor een creatieve boost.
 
Na een groeiperiode met 30 fusies en overnames staat iO vandaag synoniem voor expertise in strategie, creatie, marketing en technologie. Door de beste bureaus en de juiste talenten aan te trekken telt iO dat op de recentste editie van onze Agency of the Year verkozen werd tot Most Entrepreneurial Agency nu twaalf campussen in België, Nederland, Zweden en Bulgarije.
 
Sam De Win: “Ik ben Pieter Janssens zeer dankbaar dat hij mij deze kans wil geven. iO beschikt over een enorm potentieel op creatief vlak, aan mij om dit eruit te halen. De verschillende campussen zullen ook een eigen Creative Director krijgen, waarvoor we nog een aantal mensen zullen aantrekken. Eén naam ligt al vast: iemand met wie ik al langer wil samenwerken. Helaas mag ik nog niet verklappen wie”. 
 
“Voor een perfecte match zorgen tussen ons technologische en creatieve DNA, dat is de rol die ik Sam heb voorgesteld. Hij heeft dit al eens gepresteerd bij Prophets en het bureau een eigen creatief gezicht gegeven, ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook voor iO zal doen”, aldus CEO Pieter Pieter Janssens.

Archief / PEOPLE