Fr

PEOPLE

Lisa Blommaert wordt sales director van DPG Media Advertising

Vrijdag 1 Juli 2022

Lisa Blommaert wordt sales director van DPG Media Advertising

Lisa Blommaert die tot dusver sales manager was, werd benoemd tot sales director van de regie van DPG Media, waar ze in 2019 in dienst trad nadat ze meer dan acht jaar voor Upfield en vooral Mondelez International had gewerkt.
 
In haar nieuwe functie zal zij rapporteren aan Julie Neyman, directeur advertising bij de regie. “Ik ben verheugd dat we het talent van Lisa breder kunnen inzetten vanaf nu om onze crossmediale én lokale media-oplossingen tot bij de adverteerder te brengen. Ik kijk ernaar uit om dit traject verder met haar uit te rollen en onze efficiëntie en klantgerichtheid verder uit te bouwen", aldus Julie Neyman.
 
“Ik geloof in het belang van een sterke lokale connectie met mediabureaus, adverteerders en hun merken. Enkel door in dialoog te gaan met elkaar kunnen we elkaars uitdagingen begrijpen, en elkaar versterken in de toekomst. We willen onze teams maximaal laten connecteren met de markt om samen te zoeken naar de juiste oplossingen, en merken meer dan ooit te verbinden met de consument dankzij data, entertainment en de kracht van onze lokale mediamerken. Als partner van onze adverteerders kijk ik er dan ook ontzettend naar uit om hier samen in te groeien", aldus de nieuwe sales director van DPG Media Advertising.

Archief / PEOPLE