Fr

ASSOCIATIONS

Christian de la Villehuchet zit de EACA voor

Donderdag 16 Juni 2022

Christian de la Villehuchet zit de EACA voor

De European Association of Communications Agencies (EACA) heeft de benoeming van Christian de la Villehuchet tot nieuwe voorzitter bekendgemaakt. De global chief integration officer van Havas Group en CEO van Havas Belgium neemt de fakkel over van Paul O'Donnell (Ogilvy) voor een termijn van twee jaar.
 
“De communicatie-industrie moet een symbool zijn van alle waarden die Europa zo sterk maken, te beginnen met diversiteit en inclusie”, aldus de nieuwe EACA-voorzitter, die zich met name inzet voor het overbruggen van de kloof tussen industrie en talent. “Wij moeten de sector zijn waar jongeren van dromen, met respect voor hun aspiraties en levensstijl”, voegde hij eraan toe.
 
Het andere kenmerk van zijn mandaat zal duurzaamheid zijn: Christian de la Villehuchet is van plan de stem van de EACA te zijn als het erom gaat merken te helpen innoveren om van de wereld een betere plaats voor mensen te maken. In dit verband is hij van mening dat de Effie Awards Europa een belangrijke rol kunnen spelen om aan te tonen dat duurzaamheid ook een drijvende kracht is voor efficiëntie.
 
Hij voegde eraan toe dat zijn rol erin zal bestaan voort te bouwen op het werk van de teams onder leiding van Tamara Daltroff, DG van EACA. “Mijn rol zal zijn ervoor te zorgen dat alles wat we doen een reële en positieve impact heeft. Ik denk dat onze industrie over twee jaar groter zal zijn, dat haar rol groter zal zijn en dat onze wereld een beetje beter zal zijn met en dankzij alle EACA-leden.” 
 
Foto © Laurent de Broca

Archief / ASSOCIATIONS