Fr

PEOPLE

Jeroen Fermie benoemd tot MD van Ketchum Brussels

Donderdag 2 Juni 2022

Jeroen Fermie benoemd tot MD van Ketchum Brussels

Ketchum kondigde zopas de promotie van Jeroen Fermie tot managing director van de Brusselse vestiging aan. Zijn benoeming bekrachtigt de evolutie van het bureau naar een geïntegreerd consultancyaanbod met earned at the core.
 
Jeroen Fermie keerde in januari 2021 terug naar Ketchum Brussels om er de strategische planning, data-analytics en creatieve diensten te ontwikkelen. Dat deed hij na zes jaar in Azië: hij werkte er voor Golin in Hongkong en zowel MSL als TBWA in Vietnam. Voor hij naar Azië vertrok, bekleedde hij diverse PR-functies aan klant- en bureauzijde, onder andere bij Campbell Soup Company en … Ketchum.
 
“Jeroen is een inspirerende en authentieke leider die het engagement van het diverse personeelsbestand in ons Brusselse kantoor zal aanspreken, naarmate het in aantal groeit en zijn capaciteiten uitbreidt”, aldus Mark Hume (President Ketchum Europe). “Brussel is een strategisch belangrijke markt voor Ketchum en een gevestigde Europese hub voor de toonaangevende merken die we vertegenwoordigen. De wereldwijde ervaring van Jeroen zal extra expertise brengen voor zowel onze lokale als internationale klanten, aangezien het team werk blijft leveren dat wordt aangedreven door empathie en intelligentie.”

Archief / PEOPLE