Fr

BRANDS

Helan musturbeert met FamousGrey

Woensdag 1 Juni 2022

Helan musturbeert met FamousGrey

Negen op de tien Vlamingen musturberen te veel. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox in opdracht van Helan naar het geestelijk welzijn. Want daar gaat het over: mentale masturbatie, die ons voortdurend wordt opgedrongen door onze maatschappij, waarin alles snel moet gaan en perfect moet zijn, te beginnen met wijzelf.
 
Om deze realiteit onder de aandacht te brengen en ons ervan te overtuigen stoom af te laten, heeft Helan de test "Musturbeer jij ook te veel?" online gezet, vergezeld van interviews met psychologen, getuigenissen en tips over hoe te vermijden dat je over je limieten gaat.
 
De traffic wordt gegenereerd door een campagne van FamousGrey, met plagerige affiches in grote steden (Mechelen, Antwerpen, Gent en Hasselt), die mensen op ludieke wijze confronteren met hun musturbatiegedrag. Tegelijkertijd start er een influencercampagne, waarin BV’s bekennen dat ze te vaak musturberen, te beginnen met Cath Luyten, die zelfs de straat op ging voor een micro-trottoir over het delicate onderwerp.

Archief / BRANDS