Fr

AGENCIES

DEPT neemt Dogstudio over

Zondag 29 Mei 2022

DEPT neemt Dogstudio over

Dogstudio, het vlaggenschip van de Superdog-groep (van de broers Bazelaire), is overgenomen door het Nederlandse DEPT. De naam blijft behouden en de 36 medewerkers blijven werken vanuit Namen, het hoofdkwartier van het Belgische bureau dat ook aanwezig is in Chicago, en onder leiding staat van Henry Daubrez, Partner & CEO/CCO, en Nicolas Moies-Delval, Managing Partner & CRO.
 
“Ons aansluiten bij iets dat groter is dan wij, moet vanuit menselijk en professioneel oogpunt zinvol zijn", zegt Henry Daubrez. "DEPT en wij zitten cultureel gezien perfect op één lijn, we koesteren dezelfde ambitie en drive om impact te genereren, zoals we die als digitaal bedrijf altijd al hebben gehad."
 
Dogstudio werkte eerder aan verschillende projecten met de in Amsterdam gevestigde groep, die nu zo'n 3.000 mensen in 17 landen in dienst heeft, waaronder de 'Admire & Amaze' campagne voor het Nederlandse warenhuis De Bijenkorf, die onlangs een Webby Award won.
 
Ter herinnering, Superdog omvat ook La Niche, gespecialiseerd in de strategie en het ontwerp van technologische producten, en Superbe, een studio voor de creatie van interactieve installaties, maar die vallen niet onder deze overname.

Archief / AGENCIES