Fr

BRANDS

Orange enthousiasmeert klanten voor milieu en sociale inclusie

Maandag 9 Mei 2022

Naar aanleiding van de zesde verjaardag van Orange op de Belgische markt besloot het bedrijf om een cadeau te schenken aan al zijn klanten. Die zullen vanaf nu kunnen kiezen uit vier opties in het ‘Orange Thank You’ programma: extra data of een bundel voor internationale oproepen naargelang hun actuele tariefplan, de mogelijkheid om vier weken lang gratis een tijdschrift te ontvangen, een donatie voor het milieu, een donatie voor digitale en sociale inclusie.
 
Wat betreft de donatie voor het milieu blijft Orange Belgium samenwerken met zijn historische partners Natuurpunt en Natagora: iedere klant die deze beloning kiest, schenkt 2 euro aan een van beide verenigingen. Zij gebruiken dat geld om een natuurreservaat aan te leggen door bomen te planten en de lokale ecosystemen te beschermen.
 
Bij de donatie voor digitale en sociale inclusie wordt datzelfde bedrag gestort aan het lokale initiatief TADA. Dat betrekt burgers, de maatschappij en private bedrijven bij de integratie en emancipatie van de kwetsbaarste tieners in Brussel en hun familie.

Archief / BRANDS