Fr

CREATIONS

Air met de glimlach voor Jules

Maandag 2 Mei 2022

Air met de glimlach voor Jules

Mensen lachen altijd in een reclamespot of -advertentie. Een pot choco openen, rijden met de auto, tuinieren, iets in elkaar knutselen… Wat ze ook doen, altijd is er die stralende glimlach. Maar waarom moet er gelachen worden? Dat is de existentiële vraag die Jules stelt in zijn nieuwste campagne die door Air Brussels werd gecreëerd.

De spot neemt ons mee naar de coulissen van een fotoshoot voor de volgende lente-zomercollectie van het fashionmerk. Plots onderbreekt het model de shoot: ‘Au fait, pourquoi sourire?’ (‘Waarom moet ik glimlachen in feite?’) De stylisten, de fotograaf en het productieteam proberen deze vraag te beantwoorden met argumenten die de stijl en de duurzaamheid van de kleding van het Franse fashionmerk voor mannen in de verf zetten.

Dat volstaat om het model opnieuw te doen glimlachen op de foto die niet alleen de laatste shot is van de reclamespot, maar ook de visual van de affichagecampagne in heel Frankrijk.

De spot, geregisseerd door Jean-Charles Charavin in een coproductie van YouKnowMyName en IncendieFilms, zal op hetzelfde moment als de affichecampagne, waarbij Raffaele Cariou de fotograaf van dienst was, worden verspreid.

Archief / CREATIONS