Fr

AWARDS

Recordaantal inschrijvingen voor de New Talent Award

Donderdag 28 April 2022

De New Talent Award 2022 noteert 62 inschrijvingen. Dat is een record volgens Creative Belgium, dat instaat voor de organisatie.

De creaties werden ingeschreven door 156 studenten uit de Artesis Plantijn Hogeschool, Belgian Advertising School (Thomas More), ESA Le 75, ESA Saint-Luc Bxl, ESA Saint-Luc Doornik, HELHa, Howest, IHECS, Karel De Grote Hogeschool, LUCA School of Arts Gent, PXL Hogeschool en PXL-MAD, evenals door drie Belgen die in het buitenland studeren, meer bepaald aan de University of South Wales in Cardiff, ELISAVA in Barcelona en FIDI in Florence. 

De creaties worden beoordeeld door een jury die is samengesteld uit Sophie Bayet (Ogilvy Social.Lab), Iliana Couvez (Happiness), Najate El Achari (freelance), Geoffrey Masse (mortierbrigade), Glenn Van Den Herrewegen (Media.Monks) en Déborah De Klerck, (FamousRelations).
De shortlist wordt bekendgemaakt in de week van 16 mei en de finalisten krijgen een uitnodiging voor de Creative Belgium Awards op 3 juni in Knokke. Daar zal de winnaar op het podium geroepen worden om de New Talent Award te ontvangen.

We geven tot slot nog mee dat Creative Belgium alle campagnes heeft ingeschreven op de D&AD New Blood Awards.

Archief / AWARDS