Fr

AWARDS

Creative Belgium Awards: Meet the Juries

Donderdag 14 April 2022

Creative Belgium Awards: Meet the Juries

Assets :


That time of the Year again. Het festivalseizoen is geopend, want Creative Belgium maakte zopas de namen van de juryvoorzitters en -leden voor de Creative Belgium Awards 2022 bekend.
 
De Direct, Film, Outdoor, Press, Radio en Audio jury wordt voorgezeten door Arnaud Pitz (Egghunter). Voor de Film Craft jury kan Creative Belgium bovendien rekenen op de extra steun van Marlies Neudt.
 
De beoordeling van de categorie Brand Experience, Digital Media en PR wordt in goede banen geleid door Pieter Claeys (TBWA/Chiat/Day).
 
Voorzitter van de Designjury is Frank Schouwaerts (Mutant).
 
De categorie Innovative (Integrated, Culture & Social Behaviour) tot slot is zoals steeds in internationale handen. Dat zijn deze keer die van Valentina Culatti (Director of Creative Shop for Northern Europe bij Meta).
 
De New Talent Award wordt afzonderlijk beoordeeld; hierover wordt later gecommuniceerd.
 
Van 2 tot 5 mei komen deze vier jury’s samen in Comet in Brussel, waar ze het ingestuurde werk zullen beoordelen. Aan het einde van die week worden ook de eventuele Grand Prix bepaald en verkiest de Innovative jury ook eventueel een Grand Prix for Good.
 
De shortlist worden op 18 mei bekendgemaakt; de prijsuitreiking vindt op 3 juni plaats in het Casino van Knokke. Early Bird-tickets zijn nog tot en met 1 mei verkrijgbaar op de site van Creative Belgium.

Archief / AWARDS