Fr

AGENCIES

Darwin evolueert met Koenraad Lefever als nieuwe CD

Donderdag 7 April 2022

Darwin evolueert met Koenraad Lefever als nieuwe CD

Koenraad Lefever (tweede van links) is de nieuwe creative director van Darwin. De creatief, die zowel nationaal als internationaal talloze awards won, verlaat Publicis Groupe waar hij gedurende zeven jaar dezelfde functie uitoefende, voornamelijk bij Duval Guillaume (RIP). Voorheen was hij onder andere aan de slag bij LDV United en mortierbrigade.

Koenraad Lefever treedt toe tot het management aan de zijde van Jef Raeman (tweede van rechts) en van de nieuwe managing director van Darwin, Daniel Schots (eerste van links) die zoals we eerder aankondigden de afscheidnemende Guy Geerts (uiterst rechts) opvolgt. De huidige CD Carl Andry verlaat overigens het bureau in goede verstandhouding. Hij zal binnenkort zijn nieuwe professionele avonturen aankondigen.

Koenraad Lefever: "Trots zijn op het werk, de creativiteit en de resultaten is wat mij drijft. Dat is inderdaad de ‘boutique spirit’ winkel. Mijn ambitie is om kwalitatief werk te leveren dat de standaard overtreft, om elke keer een stapje verder te gaan. En ik wil dit doen in een bureau op mensenmaat. Vandaar mijn keuze voor Darwin.”

“Vanaf ons eerste gesprek – een valentijnsdiner met vier mannen, om precies te zijn – wist ik dat Koen de ideale man was om onze creatie naar een hoger niveau te tillen”, aldus een tevreden Daniel Schots. “Tegelijkertijd voel ik dat hij een perfecte match is voor Darwin en onze klanten. Het wordt werkelijk topcreativiteit met topresultaten. Ik kan niet wachten om binnenkort met hem en Jef ons verhaal te schrijven.”

“De komst van Koenraad is een mijlpaal voor Darwin. Met hem aan boord samen met Daniel en Jef is er werkelijk een topteam op post om het bureau verder uit te bouwen. Het geeft me een zeer goed gevoel zo te vertrekken”, besluit Guy Geerts die eind juni het bureau verlaat.

Archief / AGENCIES