Fr


Close

BRANDS

SodaStream rekruteert David Hasselhoff

Woensdag 30 Maart 2022

SodaStream rekruteert David Hasselhoff

David Hasselhoff kennen we vooral als redder in Baywatch, de successerie uit de jaren ‘90. Hij keert nu terug in dezelfde rol, maar dan in de nieuwe internationale campagne van SodaStream die gelanceerd wordt naar aanleiding van Earth Day die dit jaar op 22 april plaatsvindt. In de campagne laat de strandredder in het beroemde rode zwempak zien hoe je zeeschildpadden redt...

Als onderdeel van de strijd tegen afval van wegwerpplastic, om te vermijden dat het in de oceanen belandt, gaat SodaStream een samenwerking aan met SEE Turtles, een ngo die zich inzet voor de bescherming van zeeschildpadden. Het merk verbindt zich ertoe om de opbrengst van elk SodaStream-bruiswatertoestel dat in de maand april verkocht wordt, te doneren aan de ngo.

Om deze grootschalige campagne te ondersteunen, lanceert SodaStream ook een virtual reality ervaring, waarmee iedereen zijn virtuele babyzeeschildpad kan helpen de oceaan veilig te bereiken. David Hasselhoff nam als eerste deel aan deze uitdaging op Sodastream.be.
 
Tot slot zullen SodaStream-medewerkers van over de hele wereld zich op 22 april dubbel plooien om de duurzame missie van het bedrijf bij jongere generaties te promoten. Belgische en Nederlandse SodaStreamers gaan zelfs helpen om plastic wegwerpafval op te ruimen.

Archief / BRANDS