Fr

MEDIA

De Deeluitgeverij verwelkomt redactie Pasar

Dinsdag 22 Februari 2022

Pasar, de vereniging die zich toelegt op zinvolle en verbindende vrijetijdsbeleving met de nadruk op fietsen, wandelen en kamperen, vertrouwt de redactie van zijn publicaties toe aan De Deeluitgeverij. Die zal voortaan instaan voor de inhoudelijke invulling van Pasar Magazine/Uit & Weg (dat tien keer per jaar verschijnt op 25.000 exemplaren) en het driemaandelijkse Campertijd (10.000 exemplaren).

De regie en het abonnementenbeheer van Pasar blijft in handen van de vereniging die zich meer wil toeleggen op de versterking van haar verbindende rol en door de uitbesteding van zijn content mikt op synergiën.

De Deeluitgeverij ontstond drie jaar geleden na de ontmanteling van Cascade door DPG Mediawerd, op initiatief van Kristine Ooms en Koen De Buck, met de bedoeling een tegengewicht te vormen voor de grote mediaconcerns en zo de verschraling van het medialandschap tegen te gaan. De uitgeverij legt zich toe op het aanbieden van uitgeefdiensten aan ‘kleinere’ magazinetitels waaronder Motoren & Toerisme, For Girls Only en Bahamontes, maar ook Apache en het Nederlandse HP/De Tijd, waarvoor het de redactionele content beheert. Voor het wetenschapsmagazine Eos staat ze dan weer in voor de reclamewerving.

Archief / MEDIA