Fr


Close

PEOPLE

RMB versterkt zijn Trading & Revenu departement

Donderdag 17 Februari 2022

De afdeling Trading & Revenue van RMB werd zopas uitgebreid met de functie van Trading Lead. Die wordt ingevuld door een duo, bestaande uit Arnaud Peltyn en Florence Sonet. Zij leiden voortaan de teams Campaign Experts en Trading Managers.
 
Eerstgenoemde, die voordien Account Manager was in het salesteam van Gregory Vandenschrick, staat nu aan het hoofd van het team dat verantwoordelijk is voor de mediaburaus. Laatstgenoemde was eerder Trading Manager Direct en werkt nu hand in hand met Dominique Beuken, Head of Direct Account. Ze zal naast haar commerciële rol geautomatiseerde oplossingen ontwikkelen, waaronder adaptieve planningsprocessen, gebaseerd op TV en radio performance measurement tools.
 
Een andere benoeming binnen de afdeling Trading & Revenue is die van Aurélien Wauthier, die achtereenvolgens de functies van Planning Executive, Ad Operations Expert en Platform Expert bekleedde. Voortaan is hij Yield & Adops Coördinator. In deze hoedanigheid zal hij de activiteit van RMB's AdOps coördineren en zorgen voor de uitzending van digitale campagnes.

Archief / PEOPLE