Fr

BRANDS

Samsung goes vertical met Point of U

Woensdag 16 Februari 2022

Samsung goes vertical met Point of U

Samsung lanceert de derde editie van zijn Point of U videowedstrijd die opnieuw ondersteund wordt door het bekende regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Falla. Dit jaar dagen die lokale content creators uit om beelden verticaal te shooten.

Na een inzendingsronde zullen 30 getalenteerde jongeren worden geselecteerd om gedurende de maand maart lezingen, exclusieve screenings en workshops in De Studio bij te wonen. Vervolgens zullen ze zelf hun creaties in verticale modus mogen maken.

Om een plekje op een van de vijf treden van het Point of U-podium te bemachtigen zullen de deelnemers een miniserie moeten inblikken in één van de volgende categorieën: Fiction, Factual of Music. De laureaten zullen worden bekroond door een jury die bestaat uit creator Flo Windey, videograaf Benoit Do Quang en een voormalige winnaar van de wedstrijd, Sven Van Alboom. Uiteraard zetelen de twee vernoemde regisseurs ook in de jury.

De winnaars van de 2022-editie worden bekendgemaakt op 1 april. De grote winnaar zal zich een jaar lang resident videograaf van Ancienne Belgique mogen noemen.

Archief / BRANDS