Fr


Close

MEDIA

Produpress vernieuwt Autogids en Moniteur Automobile

Woensdag 9 Februari 2022

Produpress vernieuwt Autogids en Moniteur Automobile

Aangezien de redacties van AutoGids/Autowereld al jaren samenwerkten op diverse projecten, bundelen ze voortaan de krachten en fuseren beide bladen. Op 9 februari verscheen het het eerste nummer van het fusiemagazine AutoGids/AutoWereld, met op de cover ook beide logo’s.
 
Het nieuwe magazine dat 22 keer per jaar zal verschijnen, brengt om te beginnen een grote(re) portie autonieuws, aangevuld met uitgebreide technische gegevens die de AutoGids-lezers gewoon zijn. Die ingrediënten worden aangevuld met AutoWereld-elementen zoals de exclusieve tests waar dat magazine om bekendstond, historische verhalen uit binnen- en buitenland en af en toe ook wat autosport. Daarbij komen nog wat nieuwe rubrieken, met helemaal achteraan de traditionele nieuwprijzen die in een nieuwe jas werden gestoken.
 
Ook op het menu staan regelmatig gratis lifestyle -en andere supplementen, met enkele extra uitgaves over boeiende thema’s als groene mobiliteit en de sterk aan belang toegenomen tweedehandsmarkt.
 
Ook online smelten beide titels samen: de website en sociale mediakanalen van AutoWereld verhuizen naar die van AutoGids (autogids.be). De Franstalige editie, Le Moniteur Automobile krijgt, net als zijn website, ook een update.

Archief / MEDIA