Fr


Close

MEDIA

VTM maakt voorjaarsprogramma's bekend

Maandag 17 Januari 2022

VTM maakt voorjaarsprogramma's bekend

21 nieuwe programma's, waarvan elf voor het vlaggenschip van de VTM-vloot, en het nieuwe merk VTM GO Shorties, met exclusieve ‘mid-form’ formaten. Dat zijn de zaken die DPG Media ons dit voorjaar voorschotelt. 

Bij de blikvangers die op VTM zullen te zien zijn, vermelden we de spelprogramma’s ‘De Verraders’ (de Franstaligen konden dit programma al eerder ontdekken op RTL), waarin achttien BV’s proberen om de verraders binnen de groep te ontmaskeren; de knikkersensatie van Talpa, Marble Mania (ook al eerder te zien in het zuiden van het land op TF1); en een Vlaamse versie van het Zuid-Koreaanse tv-format ‘I Can See Your Voice’ waarbij de uitdaging voor de twee gasten erin bestaat om te raden wie van de zeven mysterieuze performers echt kan zingen en wie iedereen voor de gek houdt.

Verder is er in het uitzendschema plaats voor de realityshows ‘Welkom in de Familie’ en ‘De Grote Jobswitch’ (Julie Van den Steen en Nora Gharib nodigen onbekende Vlamingen uit om respectievelijk een gloednieuwe identiteit aan te nemen en een carrièreswitch te maken), alsook ‘Paradijs Zoekt Personeel’ (waarbij Nathalie Meskens iemand een droomjob mag aanbieden meer bepaald een paradijselijk hotel in Zanzibar uitbaten), ‘DNA Scheire & Frances’ (Lieven Scheire en Frances Lefebure leggen de kijkers alles uit over genetica), ‘Vrederechters’ (opmerkelijke portretten van vrederechters), de terugkeer van Luk Alloo (‘Zo Alloo’) en Sergio Herman (‘Sergio Over De Grens’) en de serie ‘Glad IJs’ van Raf Reyntjens en Koen Van Sande, die eerder al via Streamz te zien was. 

VTM2 doet niet onder voor zijn grote broer met ‘Welkom bij Botanic Sanctuary Antwerpen’ ofwel een blik achter de schermen van dit Antwerpse vijfsterrenhotel. De zender zendt ook een nieuw seizoen uit van ‘Villa Zuid-Afrika met Kathleen Aerts. Dichter bij huis, in 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn', begint Bockie De Repper aan een een culinaire zoektocht in ons land, terwijl 'De Grootste Lefgozer' op zoek gaat naar de Belgen die beweren alles te durven. Verder zijn er nieuwe seizoenen van ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ en ‘Lady Truckers’, de matchen van de Champions League en ‘Darts Masters’, een programma over de dartssport. 

Archief / MEDIA