Fr

BRANDS

Vinted vertelt de eerste keren

Woensdag 12 Januari 2022

Vinted vertelt de eerste keren

In samenwerking met Wolfstreet heeft Vinted haar gloednieuwe internationale campagne onthuld. Die draait rond zes verschillende verhalen, of meer bepaald producten die via de populaire app zijn gekocht of verkocht. De tv-spotjes belichten de ervaringen, verhalen en connecties die ontstaan door kleding een nieuw leven te geven via Vinted. 

Met deze campagne wil Vinted meer mensen aanmoedigen en inspireren om oog te hebben voor circulaire mode, dit door zowel de aandacht te vestigen op haar betrokken community als op de positieve impact en verhalen van haar leden.

De campagne is momenteel te zien in Franstalig België, Frankrijk en Nederland. Ze zal komende zomer worden uitgebreid naar andere markten. De spots zullen ook worden aangepast aan online en digitale media, waarbij er eerst zal gefocust worden op de sociale media. 

In de komende weken zal het merk de leden van haar community ook vragen om hun meest memorabele ervaringen met tweedehandsstukken die de leden kochten of verkochten op Vinted te delen. 

Archief / BRANDS