Fr


Close

PEOPLE

Karine Ysebrant en Sascha Van der Borght krijgen nieuwe functie bij Publicis Groupe

Woensdag 22 December 2021

Karine Ysebrant en Sascha Van der Borght krijgen nieuwe functie bij Publicis Groupe

Karine Ysebrant en Sascha Van der Borght hebben een nieuwe functie binnen Publicis Groupe. Karine Ysebrant, die voorheen client officer was, wordt chief media officer en Sascha Van der Borght, die voorheen external communications officer was, wordt chief marketing officer.

Karine Ysebrant zal zich voornamelijk toeleggen op media-activiteiten, waaronder de implementatie van een grootschalige automatisering en nieuwe tools, de definitie en monitoring van efficiëntere interne processen en de organisatie van opleidingen. Ze zal ook verantwoordelijk zijn voor het mediateam, meer bepaald inzake rollen en verantwoordelijkheden, interne communicatie en algemeen welzijn. Ze zal ook mee waken over de rentabiliteit van het mediadepartement als dusdanig en zijn klanten.
Sascha Van der Borght wordt verantwoordelijk voor innovatie, met inbegrip van de verdere uitrol van Epsilon, alsook voor de reputatie en business development van de groep.

Bovendien zullen beiden blijven instaan voor de directie en het eindbeheer van hun huidige en toekomstige klanten.

Karine Ysebrant en Sascha Van der Borght komen van de mediadivisie van Publicis, meer bepaald van Zenith en Blue 449.
De co-CEO's van Publicis Groupe, Eva Devos en Karel Vinck, maken van de gelegenheid gebruik om ons eraan te herinneren dat 2021 een zeer succesvol jaar is geweest: "De groep behaalde het prestigieuze 'Great Place to Work' certificaat en bevestigde zijn goede cijfers. Met name de media-afdeling is dankzij de overname van Stellantis exponentieel gegroeid, zowel in omzet als op het vlak van personeel. De ambities voor 2022 gaan zelfs nog verder. Meer dan ooit wil Publicis Groupe zijn geïntegreerde aanbod, dat uniek is op de markt, verder ontwikkelen."

Archief / PEOPLE