Fr

INTELLIGENCE

InSites Consulting neemt Space Doctors over

Woensdag 22 December 2021

InSites Consulting neemt Space Doctors over

InSites Consulting heeft de overname aangekondigd van Space Doctors, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in culturele studies. Aldus wil het instituut tegemoet komen aan de groeiende vraag naar culturele en semiotische inzichten van zijn klanten. De twee bureaus zullen hun krachten bundelen om een uitgebreid en complementair aanbod te ontwikkelen voor de strategische transformatie van merken en bedrijven, ter versterking van het bestaande "Culture + Trends" aanbod van InSites Consulting.
 
Met de overname van Space Doctors wil InSites Consulting een internationaal team van experts uitbouwen dat bestaat uit strategen, culturele inzichten en marketingwetenschappers. Het nieuwe team zal de wereldwijde aanwezigheid van het bureau ondersteunen (nu in vijf regio's met 18 kantoren) en een breder scala aan oplossingen bieden om hun klanten te helpen een duurzamere toekomst voor hun merk te ontwerpen.
 
Space Doctors is het eerste B Corp gecertificeerde bedrijf dat zich aansluit bij Insites Consulting. Het zal tot nader order actief blijven onder de merknaam Space Doctors (onderdeel van InSites Consulting) en het nieuwe expertisecentrum van het bureau vertegenwoordigen dat zich bezighoudt met transformatie.

Archief / INTELLIGENCE