Fr


Close

MEDIA

Nostalgie opnieuw op Magic Tour

Dinsdag 9 November 2021

Nostalgie opnieuw op Magic Tour

Na een jaar zonder de Nostalgie Magic Tour, als gevolg van de gezondheidscrisis, nodigt Nostalgie zijn luisteraars van 29 november tot 4 december uit voor de elfde editie van de inzamelingsactie van speelgoed ten voordele van de vereniging Arc-en-Ciel. Die organisatie schenkt het ter gelegenheid van Sinterklaas uit aan minderbedeelde kinderen.

Om dit onder de aandacht te brengen heeft Nostalgie een interne campagne ontwikkeld die deze boodschap overbrengt, verdeeld over zes onderwerpen met telkens een stuk speelgoed dat uit zijn kartonnen doos wordt gehaald. Elk beeld vertelt een verhaal, zoals dat van de dinosaurus die uit zijn hok is ontsnapt of dat van de panda die zich een popzanger waant (foto). De campagne loopt in print en affichage en via de sociale media.

De kartonnen constructies zijn met de hand gemaakt door de teams van Capital Panache, terwijl de foto’s het werk zijn van fotograaf Dominique Libert. Sinds de start in 2010 hebben de organisatoren van de Nostalgie Magic Tour al 54.000 stuks speelgoed ingezameld en uitgedeeld...

Archief / MEDIA