Fr


Close

BRANDS

DreamLand zorgt voor een magische Sinterklaas voor iedereen

Donderdag 4 November 2021

DreamLand zorgt voor een magische Sinterklaas voor iedereen

DreamLand en mortierbrigade hebben een campagne rond Sinterklaas gelanceerd met als centraal thema kinderarmoede. Ze bestaat uit een tv-spot die die ook online wordt verspreid. Die leidt kijkers naar een grootschalige steunactie in de 47 DreamLand-winkels en op dreamland.be. De opbrengst gaat naar het Kinderarmoedefonds in Vlaanderen en Arc-en-ciel in Wallonië en Brussel.

Czar was verantwoordelijk voor de productie van de film en Marit Weerheijm was de regisseur van dienst. Naast de film bestaat het mediaplan uit POS, radiospots, social en online en een volledige herwerking van de speelgoedfolder.

Elisabeth Verhaeghe, marketing en communication manager van DreamLand: “In België wordt een op de vijf kinderen nog steeds geboren in een kansarm gezin. Omdat het in ons DNA zit om familieplezier centraal te stellen, willen we gezinnen waarin dat minder evident is zo goed mogelijk helpen. We zijn blij dat we samen met mortierbrigade een sensibiliserings- en donatiecampagne hebben opgezet met een maatschappelijke impact.”

Archief / BRANDS