Fr


Close

MEDIA

Een zondag om te binge watchen, door Fred Bouchar (MM)

Zondag 31 Oktober 2021

Een zondag om te binge watchen, door Fred Bouchar (MM)

Wat zou je anders? Het winteruur is er weer, de zon laat het afweten dit weekend en morgen is een vrije dag. Blijf dus in je bed of in je zetel met een dekentje en geniet ervan.
 
Om die knusse uurtjes op te vullen, hebben we een lading lokale content in petto.
 
Te beginnen met de reeks ‘Credibility In Media’ voor de 50ste verjaardag van het CIM. Die werd vorige week uitgezonden en haaldetot dusver zo'n 1000 views.
 
Heb je ze al alle vijf gezien? Dan hebben we nog een idee. Surf naar de site van de BMMA. Die ontstond in hetzelfde jaar als het CIM en ook deze vereniging wilde haar verjaardag in de verf zetten met een televisiereeks. ‘A Vos Marques’ is een productie van de toekomstige zender van IPM Group, LN24. Los van de bijzonder interessante onderwerpen die aan bod komen, ontdek je dankzij deze reeks de bijzonder geslaagde nieuwe visuele identiteit van de BMMA. En die doet het echt goed op de buis.
 
Ook al achter de kiezen? Wow.
 
Mogen we je dan onze ultieme tip aanraden? Die is minder lokaal, maar het glamourgehalte is iets hoger (alhoewel) én er is een rechtstreekse link met onze industrie. Check dus ‘The Morning Show’ op Apple TV+. Zalig. Als je de CIM-afleveringen goed verteerd hebt, begrijp je allicht beter wat er op het spel staat voor UBA, de zender (niet de vereniging dus) die Jennifer Aniston en Reese Witherspoon tewerkstelt.   
 
Wablief? Die is ook al geschrapt op je bucketlist? Tja.
 
Misschien kun je een kijkje nemen op Streamz, Auvio of VRT NU. Of een boek lezen. Vraag ons gerust om raad, want ook daar hebben we wel wat must reads die we graag delen. En we vernemen graag wat je bijvoorbeeld vindt van de laatste Franzen. Wel het einde niet verklappen, hè.

Archief / MEDIA