Fr


Close

CREATIONS

Forsman & Bodenfors wijst de weg voor Polestar

Donderdag 21 Oktober 2021

Forsman & Bodenfors wijst de weg voor Polestar

Polestar lanceerde zijn nieuwe wereldwijde merkcampagne die de belangstelling van de autoconstructeur in duurzaam design en innovatie benadrukt. Daarbij stelt het merk ook de ultieme vraag: ‘Kunnen we de aarde vrijwaren en toch voluit mens zijn?’.
 
De campagne bestaat uit een film met Karen Nyberg in de hoofdrol. Nyberg is een voormalige Amerikaanse astronaute die twee ruimtemissies heeft uitgevoerd, onder meer in 2013, het jaar waarin ze bijna zes maanden in het internationale ruimtestation (ISS) verbleef als boordwerktuigkundige.

De film is gebaseerd op de ervaringen van Nyberg. Die zetten haar aan om na te denken over onze manier van leven, de innovaties en vooruitgang die de mensheid heeft gemaakt, maar ook over de schade aan onze planeet die daarmee gepaard gaat...

De merkcampagne zal de komende maanden op de belangrijkste markten wereldwijd worden gevoerd, zowel in traditionele mediakanalen als op de sociale media. De campagne is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen het creatieve team van Polestar en het wereldwijde creatieve collectief Forsman & Bodenfors.

Archief / CREATIONS