Fr


Close

BRANDS

Brussel Mobiliteit lanceert Cairgo Bike met Publicis Groupe en VO Citizen

Woensdag 20 Oktober 2021

Brussel Mobiliteit lanceert Cairgo Bike met Publicis Groupe en VO Citizen

Vervuilende dieselbusjes die vaak gebruikt worden door kmo’s en kleine zelfstandigen, zijn een grote bron van vervuiling in het Brussels Gewest en deze verplaatsingen kunnen minstens gedeeltelijk door de cargofiets vervangen worden. Om deze laatste toegankelijker te maken hebben Brussel Mobiliteit en verschillende partners met financiële steun van de Europese Unie het ecosysteem Cairgo Bike gecreëerd. Dat zal de komende drie jaar uitgerold worden in onze hoofdstad.

Binnen het ecosysteem is er plaats voor Urbike en Pro Vele die verschillende merken van cargofietsen te koop of via leasing aanbieden. Daarnaast zijn er Cambio waarmee je cargofietsen kan huren en Remorquable dat aanhangwagens voor de fiets aanbiedt.

Cairgo Bike wordt ondersteund door een campagne die als doel heeft om de doelgroep te sensibiliseren rond de tastbare voordelen van de cargofiets. Verder nodigt de campagne geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen op de website cairgobike.brussels voor meer informatie.

In de campagne zien we vijf zelfstandigen die allemaal overtuigde gebruikers van zulke cargofietsen zijn voor hun dagelijkse professionele activiteiten. De campagne verschijnt in de dagbladpers en op de sociale media.

Publicis Groupe staat samen met VO Citizen in voorde branding, de communicatie en de evenementen van het project Cairgo Bike.

Archief / BRANDS