Fr


Close

BRANDS

Beats: Proximus en Belfius onthullen hun telecom-bank aanbod

Maandag 11 Oktober 2021

 Beats: Proximus en Belfius onthullen hun telecom-bank aanbod

Na Banx is het nu ook tijd voor Beats. Het tweede partnerschap tussen Belfius en Proximus wordt voorgesteld als een gepersonaliseerd, modulair en vernieuwend aanbod dat een omwenteling zal teweegbrengen in de betalingsformules en de manier om Belfius-klant te worden.  

Het gaat meer bepaald om een exclusief maandabonnement voor een concurrerende prijs dat voor het eerst de mogelijkheid biedt om een bankcomponent (rekeningen en kaarten) te combineren met een telecomcomponent (internet, telefoon, TV en mobiel abonnement). Alle ingrediënten worden opgenomen in een aanbod op maat, gebaseerd op de situatie, de passies en de waarden van elke klant.  

Naast dit telecom-bankingaanbod omvat Beats ook een maatschappelijke component, waarmee de klant zelf kan kiezen op welke gebieden de bank zal bijdragen aan de ondersteuning van een duurzamere Belgische samenleving. Er zal 2,6 miljoen per jaar geïnvesteerd worden in gezondheid, milieu en solidariteit (via Viva for Life van de RTBF en Rode Neuzen van DPG).  

Belfius-klanten zullen vanaf 24 maart in een beperkt aantal pilootfilialen kunnen kiezen voor Beats. Vanaf 6 april zal het aanbod in alle vestigingen worden uitgerold naar bepaalde doelgroepen en in het najaar zullen de klanten zich ook digitaal kunnen inschrijven via de Belfius-app.

Archief / BRANDS