Fr


Close

MEDIA

Clear Channel steunt al zingend het klimaat

Zondag 26 September 2021

Clear Channel steunt al zingend het klimaat

In de aanloop naar COP26 bevestigt Clear Channel zijn engagement voor het klimaat en steunt de campagne 'Change something, change everything', die tot doel heeft het grote publiek aan te moedigen concrete actie te ondernemen ten gunste van de biodiversiteit en het klimaat.

In België is de actie, een initiatief van de communicatiebureaus Springtime en Make Sense, bedoeld om de creatieve industrie te mobiliseren om deel te nemen aan de strijd tegen klimaatverandering. Het creatieve concept van de campagne is gebaseerd op de teksten van populaire liedjes die zijn aangepast om "aan te tonen dat iets kleins de loop van de geschiedenis kan veranderen"... De campagne verwijst door naar een platform waar de politieke wereld, de economische actoren en de jongeren in beweging worden uitgenodigd om de geschiedenis te herschrijven door zinvolle verbintenissen aan te gaan.

"Verander iets, verander alles" is tot 4 oktober te zien op de 36 m² grote billboards van More O'Ferrall in de Belgische stadscentra en grote steden, op alle digitale schermen van City Play in het hele land, en op de vier I-CONIC-schermen in Brussel.

Archief / MEDIA