Fr


Close

MEDIA

Najaar op LN24: alleen maar meer

Maandag 30 Augustus 2021

Najaar op LN24: alleen maar meer

Naast een grafische opfrissing van zijn logo die voor meer duidelijkheid en zichtbaarheid moet zorgen pakt LN24 uit met een ambitieus najaarsaanbod. Dat weerspiegelt de merkbelofte van de zender – permanent nieuws – en blijkt uit de negen journaals per dag (tussen 6u30 en 23u).

Bovenop de reeds bestaande uitzendingen presenteert LN24 zes nieuwe programma’s en een nieuw digitaal aanbod op YouTube: LN24+ dat elke week de actualiteit wil duiden aan de hand van video en podcast. 
 
Verder lanceert LN24 ‘C'est direct’ (maandag tot donderdag, 20-21u); dat wordt gepresenteerd door Thibaut Roland en houdt het midden tussen een live journaal en een live debat, met een reeks columnisten met een sterk politiek profiel, zoals Louis Michel, Laurette Onkelinx, Joëlle Milquet, Olivier Maingain en Théo Francken.
 
De rest van de grote kleppers zijn gewijd aan internationaal en economisch nieuws: ‘Le Mag Inter’ (woensdag, 17u10) van Jean-Pierre Martin en vanaf 8 november ‘Objectif Elysée’ (dinsdag, 17u10) met Stéphane Rosenblatt. In de afdeling economie vinden we twee nieuwkomers gepresenteerd door Charlotte Baut: vanaf 23 september elke dag ‘La Belgique se relance’ (maandag tot vrijdag, 10u) en in tandem met Tara Bendo ‘Parlons cash’ (vrijdag, 23u30).
 
Een maandag op twee brengen Cindy Legros en Michaël Denutte om 14u10 met ‘En Route’ een magazine rond mobiliteit.
 
Meer details hier.

Archief / MEDIA