Fr


Close

MEDIA

Verbinding en creativiteit, de ingrediënten op het menu van het RTL TVI-najaar

Dinsdag 24 Augustus 2021

Verbinding en creativiteit, de ingrediënten op het menu van het RTL TVI-najaar

RTL TVI presenteerde zijn najaarsrooster. Bedoeling: nieuwsgierigheid en enthousiasme wekken bij een zo groot mogelijk publiek en tegelijk de verstandhouding en het gevoel van verbinding versterken via grote afspraken die in de loop van het seizoen onthuld worden. Allemaal onder de leuze ‘Vivre ensemble’, een oproep tot samenhorigheid die meer dan welkom is in de context van de afgelopen weken (gezondheidscrisis, de slechte zomer, de watersnood,…).

Na ‘Un dîner presque parfait’, ‘Top Chef’, ‘Objectif Top Chef’ en ‘Loïc fou de cuisine’ die allemaal een nieuw seizoen krijgen, zet RTL TVI een nieuwe culinaire afspraak op het menu: ‘Snackmasters, la recette secrète’ dat ook op VTM aan een nieuwe reeks begint.

In een ander register meldt RTL Belgium dat al zijn tv- en radiozenders van 16 tot 23 oktober een week in het groen gepland hebben. Die hele week zal de groep streven naar voeling met de natuur en zich buigen over milieuproblemen. Dat zal gebeuren aan de hand van documenten, langspeelfilms en getuigenissen. Orgelpunt van deze groene week wordt ‘Legacy, notre héritage’, de documentaire van Yann Arthus-Bertrand. Tijdens die avond gepresenteerd door Tatiana Silva, zal de Franse fotograaf een sterke boodschap brengen: ‘In actie komen voor het te laat is’.

Meer info over het najaarsrooster van RTL TVI hier.

Archief / MEDIA