Fr


Close

MEDIA

SBS presenteert divers tv-najaar voor de Play-familie

Woensdag 18 Augustus 2021

SBS presenteert divers tv-najaar voor de Play-familie

SBS dat al zijn zenders begin dit jaar verzamelde onder de Play-paraplu, presenteert vandaag zijn nieuwe programma’s. Rode draad doorheen het seizoen van alle Play-zenders dit najaar: extra aandacht voor de verscheidenheid en diversiteit die onze hedendaagse samenleving kenmerkt. Die keuze wordt uitstekend belichaamd door paradepaardje Grond, de nieuwe fictieserie van Adil en Bilall die dit najaar van start gaat op Play4, maar later ook te zien zal zijn op Streamz en Netflix.

Play4 blijft verder inzetten op vertrouwde formats en vult zijn sportaanbod aan met de live wedstrijden van de UEFA Europa League én de nieuwste Europese voetbalcompetitie: de UEFA Europa Conference League. De wedstrijden van beide topcompetities zullen telkens afgewerkt worden op donderdag en zijn te zien op Play4 of Play6. Ook Play Sports Open zal elke speeldag een wedstrijd uit deze competities live uitzenden, en net als vorig jaar zijn minstens vier wedstrijden per speeldag te bekijken via Play Sports.

Bij Play5 zit de kijker ook dit najaar goed voor een dagelijkse portie fun, no-nonsense reality en fictie, met veel formats rond de liefde in al zijn vormen. Play6 blijft naar goede gewoonte inzetten op Amerikaanse topreeksen en iconische films. Play7 serveert dan weer een dagelijkse portie romantisch drama, reality tv en human intrest.

GoPlay.be van zijn kant mikt resoluut op jongeren. Van wtFOCK zijn er deze keer geen nieuwe afleveringen, maar het platform pakt uit met twee nieuwe series: Panna (van productiehuis Sputnik) én Hacked, een coproductie van SBS Belgium en Streamz, met steun van het Innovatielab van het Vlaams Audiovisueel Fonds en Screen Brussels.

Archief / MEDIA