Fr


Close

PEOPLE

Twee nieuwe jonge talenten bij MediaCom

Maandag 16 Augustus 2021

MediaCom, het mediabureau onder leiding van Corinne Verstraete, meldt de aanwerving van Anjaratiana Rahamefy als digital planner, na een stage van twee jaar bij het bureau. Ze heeft twee masters, eentje in digitale communicatie en eentje in e-commerce, beide behaald aan het ECS.

Yco Van Nieuwenhove start zijn carrière dan weer als connection planner. Hij studeerde af aan de Belgian Advertising School en de hogeschool Thomas More.
Corinne Verstraete: “We zijn blij dat we deze twee nieuwe talenten mogen verwelkomen. Ze zullen elk op hun manier op aanzienlijke wijze bijdragen tot de toekomst van MediaCom. Yco zorgt voor een frisse wind in het team en zijn passie voor het vak zal hem zeker helpen te groeien.

Anjaratiana toonde de afgelopen twee jaar al wat ze waard is bij ons. We zijn blij dat we het verkrijgen van haar visum en werkvergunning konden vergemakkelijken. Los van het talent en de arbeidsethiek die haar kenmerken, vertaalt de aanwerving van Anjaratiana (die uit Madagaskar komt) de tastbare en directe inzet voor diversificatie en inclusiviteit, twee elementen die een volwaardig onderdeel zijn van het dna van MediaCom en zijn duurzame visie.”

Archief / PEOPLE