Fr


Close

MEDIA

Voo start een nieuwe gratis zender en trakteert zijn klanten op titels van Sudpresse

Donderdag 12 Augustus 2021

Voo en Rossel hebben een partnerschap gesloten, waardoor de klanten van de kabeloperator (meer bepaald degenen die zich hebben geabonneerd op de Trio- en Quatro-packs) een Premium digitaal abonnement op de titels van Sudpresse kunnen krijgen. De E-Presse actie is vergelijkbaar met het partnerschap tussen Le Soir en Proximus (en HLN in Vlaanderen).
 
Daarnaast lanceert Voo Entertain-Voo. Dat werd in de eerste plaats opgevat als een showcase voor zijn inhoud, met enkele exclusiviteiten als bonus. Het is inbegrepen in het basisaanbod en gratis toegankelijk voor alle digitale tv-klanten.
 
Het programmaroosters omvat vier domeinen: familieprogramma's, films, evenementen en veel sport. Fans krijgen wekelijks de eerste wedstrijd van de dag van de Engelse Premier League aangeboden, vrijdag om 21.00 uur of zaterdag om 13.00 uur. Ook op woensdag en donderdag zijn twee exclusieve programma’s te zien: ‘Voo Sport Club’ met het sportnieuws van de week en ‘PL Club’, gewijd aan het Engelse voetbalkampioenschap.

Archief / MEDIA