Fr


Close

MEDIA

Roularta versterkt zijn 50+-aanbod in Nederland

Woensdag 28 Juli 2021

Via zijn filiaal Senior Publications Nederland dat al 50% in handen had sloot Roularta Media Group een akkoord met Alexander van de Kerkhof betreffende de overname van de andere helft van 50+ Beurs & Festival, het bedrijf dat beurzen organiseert rond gezondheid en welzijn voor 50-plussers (waaronder 50Plus Beurs en Gezondheidsbeurs die jaarlijks respectievelijk 100.000 en 45.000 bezoekers ontvangen).
 
Roularta preciseert dat de transactie zijn resultaten positief zal beïnvloeden vanaf 2022, aangezien de omzet en de EBITDA van 50+ Beurs & Festival opgenomen worden in de geconsolideerde rekeningen van de groep.
 
In 2019 behaalde 50+ Beurs & Festival een omzet van 5,5 miljoen euro.
 
Dirk Oeyen, CEO van Roularta Media Nederland: “Via Plus Magazine, Plus Gezond, plusonline.nl, gezondheidsnet.nl, Plus puzzels, etadoro.nl (online cursussen), cruises & reizen en de beurzen, de 50+Beurs en de Gezondheidsbeurs, kunnen we als enige in Nederland de voltallige community van 50-plussers bereiken. De volledige controle over de beurzen geeft ons de mogelijkheid om voor 50-plussers een uniek, onontbeerlijk en volledig platform uit te bouwen waarbij alle eigenhuismedia op elkaar inspelen.”

Archief / MEDIA