Fr
Close

MEDIA

IPM vernieuwt Logic-Immo.be

Donderdag 27 Mei 2021

IPM vernieuwt Logic-Immo.be

Logic-Immo, het ecosysteem van IPM dat zich richt tot agentschappen, eigenaars, huurders of kopers van vastgoed, herziet zijn identiteit en zijn website. Het design van deze laatste, zijn gebruiksgemak, zijn technologie en surfcomfort vernieuwen de gebruikservaring. De kracht van de interface maakt het mogelijk vastgoed te zoeken per plek om aldus een perimeter op de kaart te definiëren en daar de panden te lokaliseren.
 
Bovendien bedeelt de nieuwe Logic-Immo.be een belangrijke plaats toe aan de agentschappen. Die worden op de homepage in de verf gezet als partners en kunnen hun zichtbaarheid verhogen, door hun aanbod te presenteren op tal van premium sites.
 
De herlancering wordt ondersteund door een nationale campagne die de nieuwe baseline van Logic-Immo – presenteert: ‘Samen zoeken, samen vinden’, net zoals de nieuwe slogan: ‘Wij geven jouw projecten het mooiste dak’.
 
“We willen iedereen – agent, eigenaar, huurder of koper – de kans geven om zich goed te voelen op Logic-Immo.be. We koesteren de ambitie een universum te bouwen dat in het teken staat van samenwerking, niet van concurrentie”, aldus Michel Mabille, directeur nieuwe ontwikkelingen bij IPM.

Archief / MEDIA