Fr
Close

CREATIONS

Wunderman Thompson geeft les voor Child Focus

Dinsdag 25 Mei 2021

Wunderman Thompson geeft les voor Child Focus

In samenwerking met de Cel Vermiste Personen van de Federale Gerechtelijke Politie bedacht Wunderman Thompson voor Child Focus een opleidingscursus Eerste Hulp Bij Verdwijningen (EHBV) die ouders de juiste reflexen moet aanleren bij een verdwijning. De online cursus is gratis voor deelnemers en dit sinds 25 mei, de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen.
 
Voor de lancering van het concept ‘EHBV’ creëerde Wunderman Thompson ook een campagne die inspeelt op de paniek die ouders voelen wanneer ze hun kind even uit het oog verliezen. De campagne loopt op televisie en radio, alsook in print via posters.
 
Er staat ook een activatie in de supermarkten, de plaats bij uitstek waar ouders hun oogappel kwijtspelen, op het programma. Dit gebeurt met een boodschap die via de intercom wordt uitgezonden waarbij wordt bekendgemaakt dat er een kind is teruggevonden. Doelstelling is iedereen geruststellen dat het kindje gezond en wel en vooral terecht is.

Tot slot worden via een DOOH netwerk opsporingsberichten verspreid, waarbij het woord ‘vermist’ is vervangen door ‘gevonden’. Daarnaast brengen ze voorbijgangers op de hoogte van de cursus ‘EHBV’.

Archief / CREATIONS