Fr
Close

CREATIONS

mortierbrigade op goede voet met Brussel Mobiliteit

Maandag 10 Mei 2021

mortierbrigade op goede voet met Brussel Mobiliteit

De voorbije jaren zijn onze stappers aan de kant geschoven ten voordele van andere mobiliteitsoplossingen. Nochtans blijft te voet gaan voor korte afstanden het meest efficiënt. Belangrijk om weten is dat 60% van de verplaatsingen in Brussel korter is dan vijf km. Die boodschap wil Brussel Mobiliteit overbrengen door voetgangers centraal te plaatsen in zijn mobiliteitsstrategie.
 
Daartoe maakte mortierbrigade een video die alle stijlcodes van een productlancering van een Californische start-up kopieert. In de film worden ‘Je Voeten©’ voorgesteld, een innoverende mobiliteitsoplossing voor korte afstanden in de stad.

Zoals onderstreept wordt in de lanceringsvideo heeft deze technologie uit het verleden ook voor de toekomst heel wat troeven in petto: 'Je Voeten©' zijn gratis, lokaal geproduceerd, 100% natuurlijk, 24u/24 beschikbaar en overal oplaadbaar.

De campagne werd uitgewerkt in affichage, met vier posters die de verschillende voordelen van dit innoverende product aantonen. Aan bankjes in de stad maken markeringen op de grond duidelijk dat je op een laadpunt voor 'Je Voeten©' zit.

Daarnaast koos mortierbrigade voor sociale media. Bovenop de lanceringsvideo die beschikbaar is in verschillende formaten, is er een schoendoos verzonden naar verschillende influencers met daarin een paar kousen om 'Je Voeten©' uit te proberen. De eerste producttesten zijn nu al zichtbaar op TikTok en Instagram.

Archief / CREATIONS