Fr
Close

MEDIA

Clear Channel is voortaan CO2 Neutral en ISO 14001

Zondag 25 April 2021

Clear Channel meldt het label CO2 Neutral van CO2logic te hebben behaald, na een procedure die door Vinçotte gevalideerd werd op basis van een reeks initiatieven met tastbare resultaten voor een gevoelige beperking van zijn ecologische voetafdruk (aankoop van 100% groene energie, LED-verlichting voor de schuilhokjes, fleet van voertuigen met een beperkte uitstoot, ecologische en duurzame schoonmaaktechnieken van de assets,…).
 
Het OOH-bedrijf behaalde ook de ISO 14001-certificering die garandeert dat zijn processen dagelijks streng toegepast worden en er permanent inspanningen geleverd worden om de klantentevredenheid en milieu-impact te verbeteren.
 
Clear Channel legt uit dat het er alles aan doet om innoverende ecologische oplossingen aan te bieden en zo de stedelijke omgeving te verbeteren, onder andere via schuilhokjes met groene daken en filterende zeilen. Van 2019 tot 2020 beperkte het zijn CO²-uitstoot met 26% en het investeert in een erkend project om de resterende CO²-uitstoot te compenseren zodat het CO²-neutraal kan worden.

Archief / MEDIA