Fr
Close

CREATIONS

Broederlijk Delen presenteert 25%-Revolutie

Woensdag 17 Maart 2021

Broederlijk Delen presenteert 25%-Revolutie

In samenwerking met StoryMe en filmproductiehuis Mercator.tv maakte Broederlijk Delen een nieuwe documentaire, in een regie van Directors: Dries Coomans | Bastiaan Lochs.  
 
‘De 25%-Revolutie’ is gewijd aan systeemverandering en maakt duidelijk dat het huidige economisch model van onbeperkte groei onhoudbaar is, en we dus op zoek moeten naar alternatieve methodes voor onze manier van leven. En omdat onderzoek aantoont dat slechts 25% van de bevolking nodig is om de samenleving te heroriënteren, geeft de documentaire het podium aan inspirerende denkers en ondernemers zoals Kate Raworth. “Echte ‘doeners’ delen hun verhalen en obstakels, maar ook hoe we deze obstakels samen kunnen overwinnen. Ze motiveren ons om te ondernemen. Dit doel is er één waar StoryMe graag mee zijn schouders onder zet. We staan namelijk samen in voor de wereld van morgen, en elk individu kan mee denken, mee veranderen, en mee deel uitmaken van De 25%-Revolutie”, aldus het bureau dat het concept bedacht.
 
De volledige documentaire ging in première dinsdagavond 16 maart en je kan de livestream gevolgd door een panelgesprek herbekijken op Facebook en YouTube.
 
Na de Nederlandstalige launch staat op 22 april ook nog een Europese release op het programma.

Archief / CREATIONS