Fr
Close

CREATIONS

MMFreelancers, de nieuwe marketplace voor klanten en freelancers

Zondag 28 Februari 2021

MMFreelancers, de nieuwe marketplace voor klanten en freelancers

Sinds kort kunnen freelancers in onze sector een beroep doen op MMFreelancers.be, een initiatief van Media Marketing. Het platform richt zich op bureaus, adverteerders en mediabedrijven. “Onze missie is om met een eenvoudig model in te spelen op de agile noden van bedrijven en bureaus die op zoek zijn naar flexibele medewerkers”, aldus Hubert Laterre, die het project leidt voor Marcom World, de uitgever van MM.
 
In tegenstelling tot andere platforms van hetzelfde type, is MMFreelancers.be volledig gratis voor freelancers. Klanten die willen gebruikmaken van de database kunnen een abonnement nemen voor een maand, kwartaal of jaar. “Ons algoritme garandeert de kwalitatieve matching”, vervolgt Hubert Laterre. “We bieden de klant een selectie van profielen aan. Hoe completer het profiel van de freelancer, hoe groter de kans dat hij wordt geselecteerd. Maar verder gaat onze bijdrage niet. De klant is vrij in zijn keuze en wij bemoeien ons niet met arbeidsvoorwaarden, rekrutering, prijzen etc. We koesteren de ambitie om op korte termijn een database van 1.000 freelancers samen te stellen.”
 
Nog even preciseren dat de grafische identiteit van MMfreelancers.be het werk is van Minale Design Strategy. De lancering wordt ondersteund door een SoMe-wervingscampagne van Secondfloor en Wimpuls.

Archief / CREATIONS