Fr


Close

ASSOCIATIONS

Egta viert World Radio Day met 13 sleutelargumenten

Woensdag 10 Februari 2021

Egta viert World Radio Day met 13 sleutelargumentenTer gelegenheid van World Radio Day op 13 februari presenteert egta, de vereniging van radio- en televisieregies – met behulp van Europese en Amerikaanse studies en data - 'The Sound of Success': 13 sleutelargumenten die staven waarom radio business kan boosten.
 
Egta-voorzitter Laurent Bliaut: “De unieke marketingkracht van Radio is geschikt voor zowel call-to-action- als merkopbouwende campagnes. Net als tv versterkt radio andere media, met name search en online formats, terwijl digitale audio snel groeit en innovaties op het gebied van adtech en data nieuwe kansen creëren in de mediamix.”

Egta-radiodirecteur Thierry Mars vult aan: “Door nieuwe technologieën te gebruiken, evolueert, innoveert en past radio zich aan nieuwe gedragingen en levensstijlen aan. Radio is mobiel, multi-platform en biedt iedereen, overal en altijd content. Radio is ook een krachtige business-booster die merken in staat stelt hun doelen in een veilige omgeving te bereiken.”
 
egta nodigt en passant de hele industrie uit haar passie voor radio te delen via de sociale media onder de hashtag #WorldRadioDay.

Archief / ASSOCIATIONS