Fr


Close

BRANDS

Campbell's Soup garant voor geslaagd Thanksgiving gerecht (Focalys)

Woensdag 3 Februari 2021

Campbell's Soup garant voor geslaagd Thanksgiving gerecht (Focalys)

Hoewel koken een veelvoorkomende bezigheid is geworden voor heel wat mensen tijdens deze periode, kwam Campbell's Soup in november vorig jaar en naar aanleiding van Thanksgiving met een originele verzekering. Die moest garanderen dat het belangrijkste avondmaal van het jaar in de Verenigde Staten niet in het water viel...

Al wie vanaf 16 november Campbell's Soup ingrediënten bestelde via de Instacart voedselleveringsdienst, kreeg een ‘dinner insurance’. Die was voorbehouden voor de inwoners van Manhattan. Ze konden zich vanaf 19 november inschrijven. Indien hun Thanksgiving gerecht op 26 november de mist inging, mochten ze tussen middernacht en 17u een foto van hun gerecht sturen. Vervolgens kregen ze de dag zelf nog een vervangingsgerecht geleverd dat bereid was in een van de tijdelijke Instacart keukens. Voor mensen die niet in New York wonen, had Campbell’s recepten voorzien die moesten helpen om het feestmaal niet te doen mislukken. Die waren online te downloaden. Het aanbod werd gepromoot op de sociale media van de adverteerder.

Het initiatief doet denken aan de actie die het merk Jennie-O vorig jaar voerde. Die omvatte uit een contactnummer waarop influencers live de culinaire vragen van Amerikanen beantwoordden rond Thanksgiving. De recente actie van Campbell’s kreeg een bijzondere weerklank aangezien ze midden in de pandemie viel. Ze nam met name een beetje stress weg van diegenen die niet goed wisten hoe ze dit feest in de huidige gezondheidscrisis moesten aanpakken.

Archief / BRANDS