Fr
Close

MEDIA

Telenet lanceert gratis 'Play Sports Open'

Woensdag 27 Januari 2021

Telenet lanceert gratis 'Play Sports Open'

Vanaf 2 februari breidt Telenet zijn basisaanbod voor alle Telenet tv-klanten uit met een nieuwe gratis lineaire sportzender.

Play Sports Open brengt een selectie van live matchen uit de Premier League, Europa League, Eredivisie, ATP en WTA Tennis, Belgisch Hockey en Basketbal, Veldrijden, Formule 1 en MXGP. Dat aanbod wordt aangevuld met nieuwe programma’s van Woestijnvis – een klein tiental in totaal - zoals een editie van ‘De Container Cup’ voor beloften, EK-quiz ‘Match van de Waarheid’ en documentaires rond voetbalclubs RSC Anderlecht en Royal Antwerp

Telenet wil zijn sportaanbod aldus openen voor een breder publiek, dat van de occasionele sportliefhebber. Dieter Nieuwdorp, verantwoordelijke marketing bij Telenet: “We hebben besloten om op een meer structurele manier een beperkte maar attractieve selectie van ons sportaanbod aan te bieden aan alle Telenet TV-klanten. Met Play Sports Open mikken we op kijkers die wel eens een match van de Premier League of een Formule 1 race willen zien, maar niet per se de hele competitie volgen. Met initiatieven als deze nieuwe zender willen we bevestigen dat het beste van entertainment absoluut bij Telenet te vinden is en bieden we al onze klanten weer net dat ietsje meer.”

Play Sports blijft met zes Play Sports en 6 Eleven-kanalen de thuisbasis voor sportfans die niets willen missen.

Archief / MEDIA