Fr


Close

BRANDS

Telenet even in het paars

Zondag 24 Januari 2021

Om het nieuwe partnership met RSCA Women, de vrouwenvoetbalploeg van Anderlecht, in de verf te zetten, investeerde Telenet met medewerking van TBWA in paginagrote advertenties in Het Laatste Nieuws en La DH. Daarin pronkte de telecomoperator trots met een paars kleurtje, niet alleen de kleur van de meest succesvolle Belgische voetbalploeg aller tijden, maar ook die van zijn grootste concurrent.

Maartje Berben, communication manager connectivity Telenet: “In zowat elk marketingboek lees je dat je nooit of te nimmer de kleur van je logo moet veranderen, en al zeker niet in de kleur van je belangrijkste concurrent. Maar als je echt in iets gelooft, moet je soms die principes overboord durven te gooien. RSCA Women is niet alleen een topteam; het inspireert ook jonge meisjes uit Brussel en daarbuiten om hun dromen na te jagen. Voor dit alles zijn we erg blij om van kleur te veranderen.”
 
Het concept werd ook vertaald naar de sociale media en in het stadion, enz. We geven nog mee dat RSCA Women zijn partnerschap met Telenet op 22 januari heeft ingezet met een klinkende overwinning tegen OH Leuven (4-0).

Archief / BRANDS