Fr
Close

AGENCIES

Delhaize vertrouwt zijn SEA en digitale inhousing toe aan Brandbloxx

Woensdag 20 Januari 2021

Delhaize vertrouwt zijn SEA en digitale inhousing toe aan Brandbloxx

Na competitie selecteerde Delhaize Brandbloxx als nieuwe partner voor het beheer van zijn SEA en de "geïntegreerde inhousing van digital op basis van een roadmap onder constructie", aldus Alex Thoré, founder & managing partner van Brandbloxx, Magis.agency en Buda.agency.  

Brandbloxx omschrijft zichzelf als een onafhankelijk lokaal netwerk van variabele omvang met gespecialiseerde bureaus. Voor deze pitch vormde Brandbloxx een team met hemzelf, Sebastiaan Willems (zijn partner in Magis.agency), Ruben Gees (Geezer Agency) en Gabriel Goldberg (Hakacia).  
Alex Thoré: "Binnen Brandbloxx combineren we meer dan 50 jaar adverteerderservaring met meer dan 50 jaar agentschapservaring, van marketingstrategie tot digitale expertise. We werken dagelijks samen en combineren het beste van twee werelden: de efficiëntie van een team en de individuele expertise voor alle elementen die nodig zijn om te slagen. Die integratie maakt echt het verschil in de resultaten."
En hij vervolgt: "Om de digitale uitdaging van Delhaize optimaal aan te gaan, was digitale operationele en technologische expertise vereist bij de uitvoering, geleid door holistisch geïntegreerde marketingexpertise en organisatorische expertise op strategisch niveau."  

De dubbele X in Brandbloxx staat voor eXpertise en voor de X-factor om het verschil te maken. Er wordt, in functie van de specifieke merk- of bedrijfsuitdagingen, een expertteam op maat samengesteld met 1 'Single Point of Contact' om de geïntegreerde operaties als 1 team te faciliteren.  

"Ik ben erg tevreden om te zien dat de keuze voor BrandBloxx nu al loont in onze eindejaarscampagne van 2020. We behaalden recordresultaten qua overweging met een impact op de verkoop", zegt Annelore Van Hove, hoofd media bij Delhaize, die het volledige proces leidt in nauwe samenwerking met het marketingleiderschapsteam van Delhaize.

Archief / AGENCIES