Fr
Close

CREATIONS

Mutant en Studio Brussel bedanken boomers

Woensdag 6 Januari 2021

Mutant en Studio Brussel bedanken boomers

Om luisteraars op te roepen te stemmen voor en te luisteren naar de jaarlijkse editie van De Tijdloze 100, bedacht Mutant een erg slimme en ludieke campagne voor StuBru. Uit de rangschikking  en de luistercijfers van De Tijdloze Stream blijkt immers dat boomers en millennials ondanks hun generatieconflict een passie delen voor tijdloze muziek. Daarom creëerde het bureau ‘Thank You Boomer’.

Dat idee wil hulde brengen aan de tijdloze muziek die de boomers hebben voortgebracht en tegelijk de typische uitspraken en dingen waar boomers om bekendstaan belichten.

De campagne werd gelanceerd in magazinepers, op TVC en op social. Tot slot omvat ze ook een online platform, waarop elke week een Thank You Boomer’-podcast verschijnt. Daarin gaat millennial Thibaut Christiaensen (bekend van Equal Idiots) in gesprek met bekende boomers (enfin, er zitten ook wel GenX'ers tussen) om Tijdloze artiesten als Kraftwerk en Bob Dylan te leren begrijpen.

Nog even preciseren dat de illustraties te danken zijn aan StudioCaro, de animatie aan Alph Studios en het Sound Design aan Klankwerk.

Archief / CREATIONS