Fr
Close

BRANDS

Audi blijft inzetten op esport met Eleven

Dinsdag 22 December 2020

Audi blijft inzetten op esport met Eleven

Audi België wordt de nieuwe esport partner van Eleven Sports en de Pro League. Het automerk is reeds enkele jaren actief in dit domein – voor meer informatie, zie de case van Audi op pagina 33 van het laatste nummer van MM Mag dat hier beschikbaar is. Audi wil nu zijn visibiliteit in de Belgische esports scene nog versterken met een prominente rol in het esports project van Eleven Sports en de Pro League, zowel bij de live wedstrijden als bij de magazines over de ‘Pro League eCup powered by Eleven Sports’ en de Proximus ePro League.
 
De content die dit partnership zal opleveren, zal Audi ook gebruikenin zijn communicatiekanalen om aldus de relatie met bestaande en nieuwe esports fans te versterken.

Stefan Kerckhoven, brand director van Audi: “We houden altijd onze vinger aan de pols voor de nieuwste evoluties en dus zijn we al enkele jaren actief om esports in België mee te ondersteunen en uit te bouwen. De Proximus ePro League en Pro League eCup zijn een ideale aanvulling op de bestaande, kwalitatieve esports competities waar we reeds onze schouders onder zetten. Virtueel voetballen is niet enkel een nieuwe manier om met een jongere, geëngageerde doelgroep in contact te komen, het laat ons als progressief merk ook toe om onze bestaande klanten via verhalen iets nieuws te brengen en hen te introduceren in deze boeiende wereld van esports.”

Archief / BRANDS