Fr
Close

CREATIONS

Happiness schiet in actie voor Live2020 solidariteitsfonds

Dinsdag 8 December 2020

Happiness schiet in actie voor Live2020 solidariteitsfonds

Concertzalen en al diegenen die er werken om liveoptredens in goeie banen te leiden, zijn zwaar getroffen door de strikte maatregelen van de regering. Ze proberen momenteel de tweede lockdown te overleven. Om ze te ondersteunen en te helpen bedacht Happiness ‘The Live2020 Collection’. Dat is een collectie van T-shirts die geïnspireerd is op de beroemde T-shirts die in de concertzalen worden verkocht. Aldus kan iedereen zijn betrokkenheid aan deze of gene concertzaal showen.

De illustraties op de shirts zijn gemaakt door een tiental designers en gerenommeerde artiesten waaronder Mosaert, het modelabel van Stromae, dat instond voor de T-shirt van AB; de modefotograaf Willy Vanderperre die het ontwerp van de Antwerpse club Trix voor zijn rekening nam en de street artist Bué the Warrior die een creatie bedacht voor Democrazy in Gent.
 
De opbrengst van de verkoop van ‘The Live2020 Collection’ gaat integraal naar alle concertzalen en hun medewerkers via het ‘Live2020 fonds’.
 
De actie wordt ondersteund door de campagne ‘Save the Clubs. Wear the Clubs’ waar jonge Belgische muzikanten zoals Tessa Dixson, Glints, Faisal en Meyy hun medewerking aan verlenen. Ze zullen te zien zijn in een wild postering campagne, alsook in online video’s. De beelden van de outdoor actie zijn van de hand van Ines Vansteenkiste-Muylle en Sidney Van Wichelen stond in voor de regie van de online video’s. Ze konden rekenen op een enthousiast team van stylisten, geluidsingenieurs, cameramannen en andere vrijwilligers die de getroffen livesector een hart onder de riem willen steken.

Archief / CREATIONS