Fr


Close

AWARDS

Brussels Ketjep, Best of Belgium op de Sponsorship Awards

Donderdag 3 December 2020

Brussels Ketjep, Best of Belgium op de Sponsorship Awards

Brussels Ketjep is de grote winnaar van de Belgian Sponsorphip Awards 2020. Het merk vertrekt met de Best of Belgium en Gold in Activation met zijn MAUVE-saus in de kleuren van RSC Anderlecht, de club die het sponsort. Volgens de jury onder voorzitterschap van Stephan Salberter heeft deze activering het merk in staat gesteld zijn naambekendheid op nationaal niveau te vergroten zonder te hoeven investeren in grote klassieke mediacampagnes, zonder afbreuk te doen aan zijn Brusselse wortels.
 
De laatste prijzen gingen naar Ethias en zijn Hotel Mama tijdens Pukkelpop en naar ING voor de ‘Re-Charge Your Senses’ actie op Tomorrowland, die respectievelijk Zilver en Brons wonnen in Activering.
 
‘Belfius EuroHockey Championships’ won Gold in de categorie Best Sponsorship, voor ‘Lotto Art’ van de Nationale Loterij (Zilver). Engie Electrabel en S.M.A.K. Museum krijgen een Bronze mee naar huis voor ‘S.M.A.K. Moves’. Favoriet van de jury in deze categorie was de actie ‘Juwelen Met Een Grote Boodschap’ van AG Insurance en Stop Darmkanker.

Archief / AWARDS